onsdag 13. oktober 2010

DEL 3: Personkarakteristikk

Mie

Mie er en jente på min alder. Hun er ikke høy, men ikke lav heller. Med andre ord, midt på treet. Hennes blågrå øyne lyser opp hver gang jeg ser dem, akkurat som når sola glinser på havet. Hun er av den blonde sorten. Det blonde håret er langt, og de få bølgene i håret hennes kommer ekstra godt til syne når hun har det løst. Hun har en veltrent kropp, og musklene synes tydelige under de trange klærne. De dyre og kostbare klærne. Der i gården gjelder kun merkeklær.

Hun vet hvem hun er. God selvtillit, sta og snill er noe som beskriver henne bra. Den gode selvtilliten kommer av så mangt. Hun er flink på skolen, og får bare toppkarakterer. På fotballbanen er hun et talent, og er allerede tatt ut på landslaget i en så ung alder. Hun kommer fra en enestående familie, og hun er godt likt blant vennene sine. Mange ser faktisk opp til Mie.
Hun er en sta jente, og får det som oftest sånn som hun vil. Særlig når det gjelder hjemme hos foreldrene. Hun bestemmer mye selv.

Bak Mie sin utside, finner vi en innside man ikke kunne tro fantes etter den beskrivelsen jeg har gitt nå. Men det gjør det. Hun er et av de snilleste menneskene jeg har møtt. Hun er ikke bare snill, men omsorgsfull og lojal. Selv om utsiden gir et annet uttrykk, ønsker Mie at folk skal se henne fra innsiden også.

1 kommentar:

  1. I de to første avsnittene får du fram sentrale sider ved Mie ved å VISE ulike sider ved henne - hvordan hun ser ut og hvem hun er som person, Caroline. Dette er fint! :-) Men tenk over om overgangen til siste avsnitt er god nok. Sier du ingen ting om innsida hennes i de to første avsnittene? Og det hadde vært en fordel om du i siste avsnittet hadde vist hennes snillhet og lojalitet - ikke bare fortalt at hun er det.

    SvarSlett